Julekoncert med symfoniorkester og pigekor

17. november 2016 Kultur

Koncertsal Alsion i Sønderborg genlyder den 1. december kl. 20.00 af både klassiske julesange og nyere arrangementer, blandt andre ”Sleigh Ride” og ”Winter Wonderland” foruden romantiske klassiske orkesterværker.

Et tilbagevendende festligt indslag ved julekoncerten er Sønderjysk Pigekor, som i lighed med sidste års julekoncerter, vil hjælpe med at løfte julestemningen med orkestret og få hele salen til at summe af jul og traditioner, når de sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester synger julen ind med bl.a. værker af Bach, Corelli, Leroy Anderson, men også de kendte og elskede Christmas Carols, julesange og salmer, som hører julen til, skriver Sønderjyllands Symfoniorkster i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele styres af aftenens dirigent Peter Ettrup Larsen, der som altid er garant for en festlig og vellykket koncert med orkestret.

Vi glæder os til at byde velkommen til en julegalla aften i Alsion-koncertsalen med Sønderjyllands Symfoniorkester, Sønderjysk Pigekor og dirigenten Peter Ettrup Larsen, hvor man med sikkerhed går hjem med julehumøret helt i top.

Skal du nyde den oplevelse, så er det om at få købt billet i en fart. Salget plejer at gå rigtigt stærkt.

Køb din billet HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...