Julemand og juleboder hos Borgerforeningen på Kær

6. december 2014 Kultur

Lørdag blev der julet i Borgerforeningens kulturhus mellem 10 og 16 og skal børnene møde julemanden uden at stå og fryse, så er det lige IMG_5809IMG_5816stedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis i ikke nåede det lørdag, så kan søndag bruges på en tur til Kær

I festsalen i Kulturhuset er der nogle få boder med masser af juleting – og så vises der Disneys julefilm på væggen, så de mindste også kan hygge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens de gør det, kan de blive tanket op med sodavand, småkager og æbleskiver. Det samme kan forældre og andre voksne. De kan oven i købet investere i kaffe, te eller glögg, hvis de ikke er til cola.

Flere gange gennem dagen kommer julemanden en tur forbi – og nogle gange har han en smule slik med, som han deler ud til de børn, der er kommet på besøg.

billede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...