Juleposer fra Mødrehjælpen er fyldt med ‘familieaktiviteter’

23. december 2020 Sønderborg

Hos Mødrehjælpen i Sønderborg har de frivillige lagt sig i selen for at lave spændende oplevelsesposer til 38 børnefamilier med tilsammen 82 børn børnefamilier her i december, hvor vi igen skal være sammen på afstand, fortæller Lisbet Skyum, der er formand for Mødrehjælpens lokalforening i Sønderborg.

Modsat en række andre hjælpeorganisationer indeholder Mødrehjælpens poser ikke fødevarehjælp.

Poserne er derimod pakket med ’familieaktiviteter’, der kan være med til at styrke fællesskabet og skabe glæde og adspredelse i familien i en svær tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er for eksempel materialer til at lave en personlig juledekoration, bage-kit til julesmåkager, materiale til fremstilling af juletræspynt, et sjovt familiespil, godteposer m.m.

”Poserne vækker stor begejstring, hvor vi kommer frem og de bliver personligt bragt ud af de frivillige i Mødrehjælpen med et ønske om en glædelig jul. Ud over de dejlige poser er det også betydningsfuldt, at man fortsat oplever sig som en del af et fællesskab, selv om vi igen skal være sammen hver for sig”, siger Lisbet Skyum.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Nu ser vi alle sammen frem til at komme godt i gang med 2021, så vi forhåbentlig snart kan genoptage de månedlige aktiviteter for vores børnefamilier og fortsætte med at lave mad i fællesskab i ’Måltidet’. Vores fødselsdagshjælp ’Den rullende kagemand’ kan gennemføres kontinuerlig trods nedlukning og restriktioner.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...