Kærbo holder hygge-festival for hele familien

31. august 2021 Sønderborg

Kærbo har støttefest for ‘Kærbo for Afrika’ på søndag mellem 10 og 17 og denne gang er det hos Sydjysk Outlet på Møllegade i Broager, scenen bliver sat.

“Det kom lidt pludseligt pludseligt, at vi måtte holde støttefest og når vi lægger den i Broager, så er det ikke helt tilfældigt”, siger Kærbo-leder Anne Grethe Scharbach til SønderborgNYT. For det første kan Kærbo låne pladsen ved Sydjysk Outlet.

“Og for det andet, så har vi tre boliger i Broager, hvor nogle af vores brugere bor”, siger Anne Grethe Scharbach.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brugerne har det tilfælles, at de har en psykiatrisk diagnose.

“Kærbo-brugere og ansatte skal snart til Ghana igen, så vi kan blive færdige med den skole, som vi har arbejdet på. Det er jo sådan, at Kærbo hjælper i Ghana og det er en rigtig god oplevelse for vores brugere, at de får rollen som hjælpere”, siger Anne Grethe Scharbach.

Men Kærbos brugere er i Afrika, så er der flere af dem, der skruer ned for medicinforbruget og nogle, slipper pillerne helt.

“Hvad det er ved Ghana,der gør, at vores brugere får det meget bedre, det ved jeg ikke”, siger Anne Grethe Scharbach, som håber, der kommer rigtigt mange til støttefesten, hvor der blandt andet er musik med Caper Clowns, Peter The Camel og Oliver Jon.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi holder jo støttefest for at tjene penge til vores Afrika-projekt og derfor sælger vi drikkevarer, kage og kaffe plus slik”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49