Kærbo støttefester frem til kl. 17

26. maj 2019 Sønderborg

Søndag er dagen for den årlige Støttefest, der skal sikre penge til Kærbo for Afrika.

Stedet er plænen bag Kærbo på Kær, hvor der er sat telte op med masser af lopper og også et telt, hvor der spilles live-musik.

“Vi sælger lopper, kaffe, kage, øl, vand og ringridere”, siger Kærboleder Anne Grethe Scharbach til SønderborgNYT.

Kunstneren L:RON:HARALD har malet flere malerier og skænket dem til Kærbo. Nogle af dem sælges til en fast pris på 250 kroner.

“De to større værker har vi sat på auktion – og man kan byde under støttefesten. Både på vores Facebook og ved at give sit bud til en af medarbejderne her på pladsen. Vinderen af auktionen kontaktes kort efter klokken 17”, siger Anne Grethe Sharbach. Der er masser af teltdug, så de besøgende slipper for at blive drivvåde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kærbos brugere er i Afrika cirka en gang om året, hvor de hjælper afrikanere med at få en lidt lettere og bedre hverdag. Det har vist sig, at Kærbos brugere, der alle kæmper med psykiatriske diagnoser, kan skrue ned – eller helt slippe – deres medicin, når de er i Afrika.

“Og også i dag har vores brugere intet eller et væsentligt mindre medicinforbrug. Og hvorfor det er sådan, kan vi ikke forklare. Vi kan bare se, at det virker og oveni købet også på den lange bane”, siger Anne Grethe Scharbach.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kærbo har støttefest frem til klokken 17 i dag.

Klik på LINKET og byd på L:RONs billeder

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...