Kærbolig: Køb et unikt strejf af Afrika med dig hjem

9. marts 2016 Erhverv
kærbo

Amnuay kan fortælle rigtigt meget om de afrikanske ting, han var med til at hente dernede.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Brugerne fra Kærbo er blevet færdige med at tømme tasker og kúfferter for alle de flotte og spændende ting, som de har købt med hjem fra Afrika.

“Vi er i fuld gang med at sætte prismærker på, så folk kan komme og kigge på dem i KærBolig i Perlegade”, siger Amnuay til SønderborgNYT. Han og kollegaen Henning fortæller, at det endnu en gang var helt fantastisk at være dernede.

“Og nu er vi jo blevet noget bedre til at handle. Vi delte os op i grupper og tog på indkøb. Hver gruppe havde en lokal med sig, så vi ikke blev snydt så meget, som vi ellers ville blive”, siger Amnuay.

“Vi har masser af flot farvet stof, der kan syes til kjoler og rigtigt mange ting, der kan stå til pynt”, siger Henning til

Henning med en af de mange flotte udskårne figurer.

Henning med en af de mange flotte udskårne figurer.

SønderborgNYT. Hver eneste ting er håndlavet og dermed unik.

Sætter du pris på at have nogle ting, som, alle mulige andre ikke har, så er det om at træde ind over dørtrinnet i KærBolig og se hvad der er sat på hylderne i kælderen.

“Og vi står klar til at fortælle om tingene”, siger Henning og Amnuya, der som flere nuværende og tidligere Kærbo-brugere, har opgaver i KærBolig.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk