Kaffe & Bog: Hør forfatter Malene Lei Rabens fortælle om ‘Fruen’

31. oktober 2019 Kultur

Fredag den 8. november fra klokken 16 gæster forfatter Malene Lei Raben Kaffeti’ i Borgen, hvor hun fortæller om sin nye biografi, ”Fruen”.

Min mor var ked af, at min søster og jeg kaldte hende Fruen, men det var i mellemtiden blevet fælles for os, skriver forfatteren.

Fruen var en stærk kvinde, som krævede – og fik – særbehandling. Modig og intelligent, fordringsfuld, lunefuld og let at såre og som en skandinavisk Kleopatra tiltrak hun mænd og det med fatale følger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fruen kunne udmærket afkode undertonerne i sit kaldenavn og brød sig ikke om det, men det passede godt til hende og satte ord på noget, vi ikke kunne tale om”, lyder det fra forfatter Malene Lei Rabens.

”Fruen” er Malene Lei Rabens personlige fortælling om sin mor og om at være barn af ungdomsoprøret. Det er en historie om konsekvenserne af livsvalg og om det, som frihed koster.

Især for de børn, der voksede op i skyggen af handlekraftige, selvrealiserende voksne. Det er også en historie om en lykkelig barndom, der tager en drejning, og om at være datter af en formidabel, intelligent og ekstremt besværlig kvinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og allermest er det en historie om kærlighed.

Tilmelding senest torsdag d. 7. november hos Arnold Busck Sønderborg.

Pris 50 kroner – inkl. kaffe & kage.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...