Kandis og Trine Gadeberg gav den gas foran 1000 gæster

14. januar 2016 Kultur

Hele 1000 mennesker havde sikret sig en billet til Alsion torsdag eftermiddag, så de kunne nyde Trine Gadeberg, Arne Lundemann og Kandis ved Ældrerådets Nytårskoncert.

Arne Lundemann

Arne Lundemann

Artiklen fortsætter under annoncen

Arne Lundemann, havde rollen som konferencier og præsentere både Trine Gadeberg og Kandis – og så var han selv ret underholdende.

“Jeg holder mest af alt af Fyn og husker, dengang, hvor Jens Peter Jensen, der blev kaldt døgnbrænderen kom på Franck A. Jensen var chefredaktør på Fyns Tidende, der lå lige overfor og han startede dagen med en fire-dobblet whisky. En ny tjener kom til sprøge Jensen, om han skulle have is i whiskyen. Jensen udbrød straks, at han var alkoholiker og ikke skøjteløber”, siger Arne Lundemann. Jens Peter Jensen var iøvrigt far til Uffe Ellemann-Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Iøvrigt startede Arne Lundemann  sit voksenliv som 13-årig med at komme i lære som kok på Nyborg Strand.

“Jeg er vist den yngste, der nogensinde er kommet i lære her i landet – og jeg var også kun 18 år, da jeg som nyudlært blev restauratør på Restaurant Danehof ved Nyborg Slot”, siger Arne Lundemann til SønderborgNYT. Efter små fem som restauratør trak skuespillet.

Næsten unge Trine Gadeberg

Trine Gadeberg bød flere musicalsange og også sange fra den danske sangskat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ungdommelige Trine Gadeberg.

Ungdommelige Trine Gadeberg.

“Jeg er begyndt at få tilbudt andre roller i musicals og det er yngre piger, der får de roller, som jeg plejer at have”, siger Trine Gadeberg. Hun spørger selvfølgelig publikum, om de ikke synes, hun ser rigtigt godt ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg var lidt forsinket. Jeg bor nemlig i Udkantsdanmark i en by, der ligger fra alt. Det er København og der er altså langt til både Esbjerg og Aarhus”, siger hun. Forsinkelsen torsdag skyldtes, at københavnerne er bange for at køre bil.

“De kørte simpelthen så langsomt på grund af en smule sne”, siger Trine Gadeberg, der er ægte sønderjyde fra Christiansfeldt.

Planlagt jubelIMG_6597

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu synger jeg lige en sang og så en til. Når jeg har sunget sang nummer to, så siger jeg tak for i dag. Og så er det i skal bryde ud i vild og fantastisk jubel og klappe og også pifte. Så er det jeg synger et ekstranummer, hvorefter der kommer en farende op på scenen og giver blomster og kys på begge kinder”, siger Trine Gadeberg og huskede publikum på det flere under afslutningen frem mod pausen.

Det kom til at gå præcis, som Trine Gadeberg havde sagt – og så kunne hun trygt lade Kandis tage over efter kaffepausen.

billede

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk