Karen Damm bød ny overinspektør velkommen til slottet

24. september 2013 Uncategorized

Tirsdag stod Sønderborg Slot for en reception, hvor den nye overinspektør Carsten Porskrog Rasmussen, blev budt velkommen. Overinspektøren begyndte i sit nye job den 1. september og nu har han mødt en stor del af de mennesker, som han skal have et samspil med fremover.

Karen Damm fik hilst på rigtigt mange historie-interesserede ved receptionen på slottet.

Karen Damm fik hilst på rigtigt mange historie-interesserede ved receptionen på slottet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carsten Porskrog Rasmussen blev budt velkommen af Karen Damm.

– Jeg vil gerne sige velkommen til Sønderborg. Jeg håber du kommer til at trives og så kan du se frem til en spændende tid, hvor der skal satses rigtigt stort i markeringen for 150-året for Slaget ved Dybbøl, siger Karen Damm fra Alssundlisten.

Tidligere overinspektør Peter Dragsbo roste Karen Damm for, at der var en repræsentant fra Byrådet, så Sønderborg fik sagt velkommen til en spændende samarbejdspartner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Skiftedag: Sydtrafik ændrer i køreplanerne

15. juni 2021 Erhverv

Søndag den 27. juni er skiftedag for alle Sydtrafiks køreplaner. De fleste køreplaner har dog kun mindre ændringer, men i Sønderborg sker der større ændringer på kørslen mellem Aabenraa og Sønderborg, Gråsten og Aabenraa samt i bybusnettet. Det skriver Sydtraik i en pressemeddelelse. Linje 2 og linje 6 i Sønderborgs bybusnet nedlægges ved køreplansskiftet og […]

Læs mere...