Karina Lorentzen: God mening med politiskole i Sønderborg

9. juni 2015 Politik

MF Karina Lorentzen fra SF, skriver:

Måske har du allerede set det banner, SF netop har opsat i Sønderborg-området. Vi kræver politiskolen til Sønderborg.

SF kom mandag med stort banner. Foto: Bo Bach Jensen.

SF kom mandag med stort banner. Foto: Bo Bach Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er vigtigt for SF, at der er statslige arbejdspladser overalt i Danmark. Sønderborg har lidt tabet af kasernen og sygeplejeskolen. Der er behov for nye arbejdspladser og uddannelsespladser. Det kunne godt være politiskolen. Venstre åbnede for nylig en debat om politiskolen og mente, den skulle ligge i Herning.

Vi vil i SF gerne gøre opmærksom på, at den lige så godt kan ligge i Sønderborg.

Allerede i 2013 bad jeg politiforligskredsen om at tage stilling til et forslag om politiskole i Sønderborg, efter at spørgsmålet var rejst af den nuværende borgmester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Højrefløjen foreslår Herning og jeg vil egentlig godt kunne unde Herning en politiskole – men jeg synes nu, at en placering i Sønderborg giver mindst lige så god mening, hvis ikke mere.

Når asylcenteret i Sønderborg kaserne lukker engang i 2016, er der egnede lokaler. Samtidig har byen en lufthavn, så man kan flyve specielle lærekompetencer ind om nødvendigt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...