Kasper Jensen vandt 2. runde af DM i Enduro

21. august 2018 Kultur

Den 13 dobbelte motocross danmarksmester – 32 årige – Kasper Jensen fra Sønderborg Motor Club udbyggede i weekenden sin føring i kampen om Danmarksmesterskabet i Enduro.

Det skete ved årets 2. DM afdeling som blev kørt i det millitære terræn ved Søgård, på en 11,2 kilometer til dagen anlagt bane. Kasper Jensen kom fra start som 3´er i det 43 mand store felt, hvor den regerende 5-dobbelte

Kasper Jensen øverst på skamlen. Privat foto

Artiklen fortsætter under annoncen

Danmarksmester, Thomas Kongshøj, fra Næstved havde lagt sig i front.  På 2. omgang avancerede Kasper Jensen til 2. pladsen, for siden på 3. omgang at køre sig i front – og efter 8 omgange kom han i mål i tiden 2 timer og 16 minutter – hele 5,01 minut foran Oliver Schmidt, Næstved og Thomas Kongshøj 8 sekunder efter på 3. pladsen, skriver klubben til SønderborgNYT.

Hermed udbyggede Sønderborg Kasper Jensen sin 1. plads i kampen om det samlede Danmarksmesterskab, og med Oliver Schmidt og Thomas Kongshøj på 2. og 3. pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste DM afvikles på banen ved Børkop den 1. september.

Kasper Jensen er DM sølvvinder i 2017

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...