Kasper Jensen vandt 2. runde af DM i Enduro

21. august 2018 Kultur

Den 13 dobbelte motocross danmarksmester – 32 årige – Kasper Jensen fra Sønderborg Motor Club udbyggede i weekenden sin føring i kampen om Danmarksmesterskabet i Enduro.

Det skete ved årets 2. DM afdeling som blev kørt i det millitære terræn ved Søgård, på en 11,2 kilometer til dagen anlagt bane. Kasper Jensen kom fra start som 3´er i det 43 mand store felt, hvor den regerende 5-dobbelte

Kasper Jensen øverst på skamlen. Privat foto

Danmarksmester, Thomas Kongshøj, fra Næstved havde lagt sig i front.  På 2. omgang avancerede Kasper Jensen til 2. pladsen, for siden på 3. omgang at køre sig i front – og efter 8 omgange kom han i mål i tiden 2 timer og 16 minutter – hele 5,01 minut foran Oliver Schmidt, Næstved og Thomas Kongshøj 8 sekunder efter på 3. pladsen, skriver klubben til SønderborgNYT.

Hermed udbyggede Sønderborg Kasper Jensen sin 1. plads i kampen om det samlede Danmarksmesterskab, og med Oliver Schmidt og Thomas Kongshøj på 2. og 3. pladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste DM afvikles på banen ved Børkop den 1. september.

Kasper Jensen er DM sølvvinder i 2017

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...