Kasper Jensen vinder sølv for anden gang

14. oktober 2018 Kultur

Der har igennem hele sæsonen været en knivskarp duel imellem den regerende 5-dobbelte Enduro danmarksmester Thomas Kongshøj og udfordreren, den 13 dobbelte motocross danmarksmester Kasper Jensen fra Sønderborg, der sidste år vandt DM sølv.

Ved sæsonens to første DM afdelinger var det Kasper Jensen der kørte sig til sejre, satte herefter point til overfor den regerende mester, og inden årets sidste afdeling i kampen om mesterskabet skulle afvikles, var de to duellanter pointmæssigt fuldstændig lige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spændingen om mesterskabet var intakt og skulle derfor afgøres i det militære terræn ved Finderup, hvor der til dagen var anlagt en 11 kilometer lang krævende rundstrækning i det kuperede terræn, hvor det normalt er kampvogne der udkæmper slaget. Der var 77 kørere til start og strækningen skulle gennemkøres over 3 timer plus én omgang.

Thomas Kongshøj fra Næstved var 2’er efter første omgang, mens Kasper Jensen, fra en 13. plads, havde kæmpet sig frem til 3. pladsen og føler på det tidspunkt at han har overskud til at sætte et angreb ind, men med 50 kilometer i timen overser han en ordentlig kampsten som titter frem på banen, hvorved han bliver sendt over styret og styrter. Inden han får sig samlet op, mister han vigtige sekunder, men det slår dog ikke den rutinerede Sønderborg kører ud, og på 8. omgang får Kasper Jensen sig kørt frem til 2. pladsen, mens at Kongshøj tager føringen og den placering holder han til mål, hvor det ternede flag bliver vist efter 3 timer og 7 minutters kørsel, mens at Sønderborg køreren måtte tage til takke med 2. pladsen – 1 minut og 36 sekunder efter – og dermed endnu engang DM sølv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at have sundet sig efter anstrengelserne var det en ærlig og forslået Kasper Jensen der udtalte sig:

”Thomas har fortjent mesterskabet, han var bare bedre på dagen”

 Dagens resultat, 5. DM afdeling

  1. Thomas Kongshøj, 25 point
  2. Kasper Jensen, 22 point
  3. Anders Wonsbeck, 20 point

Samlet resultat – DM efter 5. afdelinger 

  1. Thomas Kongshøj , Næstved, 117 point – DM guld
  2. Artiklen fortsætter under annoncen

  3. Kasper Jensen, Sønderborg, 114 point – DM sølv
  4. Oliver Schmidt, Århus, 84 point – DM bronze
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Augustenborg

37-årig mand mistænkt for narkokørsel

3. februar 2023 112

Klokken cirka halv tre – natten til fredag – anholdt politiet en 37-årig mand fra Augustenborg, fordi de mistænker ham for at være påvirket af stoffer, mens han kørte bil. “En patrulje stoppede bilen i Augustenborg og efter at have anholdt føreren kiggede de bilen igen og fandt et baseballbat, som tilhørte en passager, som […]

Læs mere...