Kaspar Rostrup op til Brecklings Bogcafé: Jeg aner ikke hvad Allan Breckling vil tale om

23. november 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Når Kaspar Rostrup, teater- og filminstruktøren, der har kostet rundt med en lang række af de store danske skuespillere, dukker op på Brecklings Bogcafé på Hotel Comwell søndag den 3. december, så kommer han – med egne ord – frisk fra fad.

“Så hvis i vil vide, hvad Allan Breckling vil snakke med mig om, så er det ham, som i skal have fat i. Jeg aner det ikke”, siger Kaspar Rostrup til SønderborgNYT.

“Allan Breckling har sagt, jeg bare skal komme og så klarer han resten”.

Men det er nu ikke sådan, at de to herrer sætter sig foran gæsterne og bare finder på et eller andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ved, Allan Breckling har læst mine bøger Sølvfloden og Stormfloden, hvor den første er om min opvækst og den anden om jobbet og karrieren, så det er nok dér, vi tager fat”, siger Kaspar Rostrup.

Han forestiller sig også, der skal snakkes lidt om det at skildre menneskeskæbner på teaterscener og i film.

Også prisvinder

Tidligere på året modtog Kaspar Rostrup en pris ved Årets Reumert og han mener, at Allan Breckling sikkert gerne vide, hvordan det er at blive hædret for 50 års kulturindsats.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kaspar Rostrup besøger Brecklings Bogcafé den 3. december.

“Det er da dejligt at få anerkendelse for det arbejde, der har fyldt og været hele mit liv, så prisen betyder rigtigt meget”, siger Kaspar Rostrup til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ghita Nørby kalder instruktøren for “et væsen, et menneske, som har en stormflod og en sølvflod inden i sig.”

“Det er en gave i livet at kende sådan et væsen”, sagde Ghita Nørby i juni, hvor Kaspar Rostrup modtog Hædersprisen ved Årets Reumert.

Vil du høre, hvad Kaspar Rostrup har på hjerte om film og teater – og vide, hvordan det er at kunne koste rundt med de kendte skuespillere – og også, hvordan man får en skuespiller til at træde helt ind i en rolle og bliver et helt andet menneske, så er det om at få købt billet til den 25. udgave af Brecklings Bogcafé.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan tilmelder du dig

Hvis du skal nyde en lækker Comwellanretning, inden Kaspar Rostrup og Allan Breckling begynder, så skal du komme klokken 14 og det koster kun 159 kroner for både anretning og foredrag.

Springer du anretningen over og dukker op kl. 15 til selve foredraget, så er prisen 85 kroner.

Der kan bestilles pladser på 5240 6616 eller [email protected]