Katrine Bille gjorde Skt. Hans meget børnevenlig

23. juni 2018 Kultur

Katrine Bille, der er kendt fra børneprogrammer på DR var konferencier ved Skt.Hans-arrangementet i Mølleparken, hvor underholdningen blev leveret af Gospel4Kids og Gospel4Teens, Tang og Lita, Imperfection og Performance Academy optrådte med danse fra årets High School Musical.

“Hvad er det for et dyr, der er meget stort og har en snabel”, spurgte Katrine Bille i en konkurrence, hvor børn og voksne konkurrerede i at gætte dyr. Børnene førte allerede 3-0 – og det sidste spørgsmål gav en million point.

“En flamingo”, svarede en af de voksne, mens børnene bestemt mente, at det var en elefant. Og det havde børnene ret i og vandt altså med en million og tre point mod de voksnes nul point.

Sønderborg Fremad solgte øl, vand, slik og pølser, så man kunne foryne sig på vej til bålet, som, mens KFUM-spejderne klarede.

Jesper Kock fra Byrådet holdt Skt. Hans-talen, hvor han fik sagt, at det er dejligt., at der var så mange, der var dukket op.

“Skt. Hans aften er en glimrende lejlighed til at bruge tid på familie og venner”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er vigtigt, at vi går ud og får gode oplavelser sammen med andre. Fællesskaber på Facebook kan ikke erstatte mødet mellem mennesker og alle de gode samtaler”, sagde Jesper Kock og huskede tilhørerne på, at det bedste af sommeren venter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...