Ken Denning er hjemme i Sønderborg – som underviser på Kunstskolen

30. januar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Billedkunstner Ken Denning bliver underviser på Sønderjyllands Kunstskole.

KEN DENNING er født i Sønderborg. Efter Hf på Statsskolen har han haft fuld gang i uddannelse og karriere på en række forskellige kunstneriske felter.

Han har i de seneste år været fuldtids billedkunstner – en der kan leve af det, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

En imponerende række af udstillinger i ind- og udland pryder hans cv: Færøernes Kunstmuseum, Trapholt, Guan Shanyue Art Museum, Shenzhen, Kina og sidst solo på Sønderjyllands Kunstmuseum i Tønder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans værker er repræsenteret på mange museer og samlinger og han er meget anvendt til udsmykninger i en række udfordrende sammenhænge.

Nu er Ken Denning tilbage i byen som forstærkning af lærergruppen på Sønderjyllands Kunstskole.

Flytningen til de fantastiske nye lokaler i Multikulturhuset på Havnen har i den grad øget søgningen til aktiviteterne på skolen. Og hans første weekendkursus var en ubetinget succes. Ligesom han er med i lærergruppen på det spritnye initiativ, Kunstnerens Værksted, hvor Kunstskolen vil udfordre alle billedkunstneriske talenter med friske og nye input i en krævende værkstedsforløb tre dage ugentligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ken Denning præsenterer sig selv på en ny, stor udstilling i Multikulturhusets sal fra i dag, tirsdag.

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...