Ken Denning er hjemme i Sønderborg – som underviser på Kunstskolen

30. januar 2018 Kultur

Billedkunstner Ken Denning bliver underviser på Sønderjyllands Kunstskole.

KEN DENNING er født i Sønderborg. Efter Hf på Statsskolen har han haft fuld gang i uddannelse og karriere på en række forskellige kunstneriske felter.

Han har i de seneste år været fuldtids billedkunstner – en der kan leve af det, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

En imponerende række af udstillinger i ind- og udland pryder hans cv: Færøernes Kunstmuseum, Trapholt, Guan Shanyue Art Museum, Shenzhen, Kina og sidst solo på Sønderjyllands Kunstmuseum i Tønder.

Hans værker er repræsenteret på mange museer og samlinger og han er meget anvendt til udsmykninger i en række udfordrende sammenhænge.

Nu er Ken Denning tilbage i byen som forstærkning af lærergruppen på Sønderjyllands Kunstskole.

Flytningen til de fantastiske nye lokaler i Multikulturhuset på Havnen har i den grad øget søgningen til aktiviteterne på skolen. Og hans første weekendkursus var en ubetinget succes. Ligesom han er med i lærergruppen på det spritnye initiativ, Kunstnerens Værksted, hvor Kunstskolen vil udfordre alle billedkunstneriske talenter med friske og nye input i en krævende værkstedsforløb tre dage ugentligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ken Denning præsenterer sig selv på en ny, stor udstilling i Multikulturhusets sal fra i dag, tirsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...