Ken Denning er hjemme i Sønderborg – som underviser på Kunstskolen

30. januar 2018 Kultur

Billedkunstner Ken Denning bliver underviser på Sønderjyllands Kunstskole.

KEN DENNING er født i Sønderborg. Efter Hf på Statsskolen har han haft fuld gang i uddannelse og karriere på en række forskellige kunstneriske felter.

Han har i de seneste år været fuldtids billedkunstner – en der kan leve af det, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

En imponerende række af udstillinger i ind- og udland pryder hans cv: Færøernes Kunstmuseum, Trapholt, Guan Shanyue Art Museum, Shenzhen, Kina og sidst solo på Sønderjyllands Kunstmuseum i Tønder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans værker er repræsenteret på mange museer og samlinger og han er meget anvendt til udsmykninger i en række udfordrende sammenhænge.

Nu er Ken Denning tilbage i byen som forstærkning af lærergruppen på Sønderjyllands Kunstskole.

Flytningen til de fantastiske nye lokaler i Multikulturhuset på Havnen har i den grad øget søgningen til aktiviteterne på skolen. Og hans første weekendkursus var en ubetinget succes. Ligesom han er med i lærergruppen på det spritnye initiativ, Kunstnerens Værksted, hvor Kunstskolen vil udfordre alle billedkunstneriske talenter med friske og nye input i en krævende værkstedsforløb tre dage ugentligt.

Ken Denning præsenterer sig selv på en ny, stor udstilling i Multikulturhusets sal fra i dag, tirsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk