Kendis-kokken Claus Holm og frue på Rådhustorvet

14. februar 2015 Samfund

Lørdag formiddag var der indrettet et køkken på Rådhustorvet i Sønderborg. Og i teltet stod TV-kokken Claus Holm med frue og tilberedte en række smagsprøver til dem, der lige havde lyst til at sætte tænderne i mad af højeste

Claus Holm underholder mens fru Anne arbejder i baggrunden.

Claus Holm underholder mens fru Anne arbejder i baggrunden.

Artiklen fortsætter under annoncen

kvalitet. Og der var også lagt opskrifter frem, så enhver selv fik muligheden for at smutte hjem og trylle fantastiske retter frem.

“Som i kan se, så har jeg konen med. Jeg inviterer hende altid med ud – og sætter hende i arbejde. Prøv det selv, når i skal ha’ slået græsset eller gravet haven”, siger Claus Holm. Fru Anne viste sig hurtigt at være en uvurderlig hjælp ved køkkenbordet, hvor hun hele tiden sørgede for at manden havde de ingredienser, han skulle bruge til sine mad-tryllerier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mest af alt talte han om mad og vel at mærke mad der er lavet med respekt for råvarerne, som selvfølgelig er kvalitet i sig selv.

Det er Ib Rehné Cairo, Brøggeriet og Sønderborg Kommune, der gjorde det muligt for sønderborgenserne at møde kendis-kokken helt tæt på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om Claus Holm på hans hjemmeside og måske lade dig inspirere.
Se billeder HER
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...