Kendis-kokken Claus Holm og frue på Rådhustorvet

14. februar 2015 Samfund

Lørdag formiddag var der indrettet et køkken på Rådhustorvet i Sønderborg. Og i teltet stod TV-kokken Claus Holm med frue og tilberedte en række smagsprøver til dem, der lige havde lyst til at sætte tænderne i mad af højeste

Claus Holm underholder mens fru Anne arbejder i baggrunden.

Claus Holm underholder mens fru Anne arbejder i baggrunden.

kvalitet. Og der var også lagt opskrifter frem, så enhver selv fik muligheden for at smutte hjem og trylle fantastiske retter frem.

“Som i kan se, så har jeg konen med. Jeg inviterer hende altid med ud – og sætter hende i arbejde. Prøv det selv, når i skal ha’ slået græsset eller gravet haven”, siger Claus Holm. Fru Anne viste sig hurtigt at være en uvurderlig hjælp ved køkkenbordet, hvor hun hele tiden sørgede for at manden havde de ingredienser, han skulle bruge til sine mad-tryllerier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mest af alt talte han om mad og vel at mærke mad der er lavet med respekt for råvarerne, som selvfølgelig er kvalitet i sig selv.

Det er Ib Rehné Cairo, Brøggeriet og Sønderborg Kommune, der gjorde det muligt for sønderborgenserne at møde kendis-kokken helt tæt på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om Claus Holm på hans hjemmeside og måske lade dig inspirere.
Se billeder HER
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...