Lørdag formiddag var der indrettet et køkken på Rådhustorvet i Sønderborg. Og i teltet stod TV-kokken Claus Holm med frue og tilberedte en række smagsprøver til dem, der lige havde lyst til at sætte tænderne i mad af højeste
kvalitet. Og der var også lagt opskrifter frem, så enhver selv fik muligheden for at smutte hjem og trylle fantastiske retter frem.
“Som i kan se, så har jeg konen med. Jeg inviterer hende altid med ud – og sætter hende i arbejde. Prøv det selv, når i skal ha’ slået græsset eller gravet haven”, siger Claus Holm. Fru Anne viste sig hurtigt at være en uvurderlig hjælp ved køkkenbordet, hvor hun hele tiden sørgede for at manden havde de ingredienser, han skulle bruge til sine mad-tryllerier.
Mest af alt talte han om mad og vel at mærke mad der er lavet med respekt for råvarerne, som selvfølgelig er kvalitet i sig selv.
Det er Ib Rehné Cairo, Brøggeriet og Sønderborg Kommune, der gjorde det muligt for sønderborgenserne at møde kendis-kokken helt tæt på.