Kendt erhvervsprofil starter nyt advokathus i Sønderborg

19. marts 2015 Erhverv

En af Sønderborgs kendte erhvervsprofiler, advokat Vivi Muurholm, forlader Judica Advokaterne og starter den 1. april nyt advokathus i Sønderborg.

Vivi Muurholm

Vivi Muurholm

Efter otte år som medejer af Judica Advokaterne har advokat Vivi Muurholm valgt at bryde ud og starter den første april Advokathuset Muurholm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg kommer fra en ejerledet virksomhed med otte ejere, hvilket har sine udfordringer. Så nu synes jeg, tiden er inde til at prøve noget andet”, siger Vivi Muurholm.

Advokathuset Muurholm får kontorer på Kongevej 58 i krydset overfor Statsskolen, og Vivi Muurholm glæder sig til at slå dørene op for både nuværende og kommende kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et anderledes advokathus

Jeg vil med Advokathuset Muurholm skabe et dynamisk advokatkontor, hvor vi har en hurtig responstid, og hvor tilgængelighed og kvalitet er en selvfølge. Samtidig er det helt afgørende for mig, at vi møder kunderne i øjenhøjde og taler et sprog, som er til at forstå, uanset om det er erhvervs- eller privatkunder”, siger Vivi Muurholm.retten

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye advokathus kommer på en række måder til at adskille sig fra typiske advokatkontorer. Bl.a. vil Advokathuset Muurholm holde længe åbent om torsdagen og også efter aftale.

“Det er min egen oplevelse, at det ofte kan være svært at nå alt fra tandlægebesøg til møde hos advokaten i arbejdstiden. Derfor vil jeg gerne give mine kunder mulighed for at holde møde med mig uden for deres arbejdstid”, siger Vivi Muurholm.

Iværksætternes kvinde

Vivi Muurholm er et kendt ansigt i Sønderborg-området i kraft af hendes store engagement i lokalsamfundet og ikke mindst i iværksættermiljøet. Hun er således i dag aktiv i en lang række foreninger og sidder ydermere i Repræsentantskabet og bestyrelsen for Sønderborg Vækstråd, der har til opgave at skabe vækst og arbejdspladser i Sønderborg Kommune.download (2)

Vivi Muurholm har ligeledes i mange år fungeret som frivillig iværksætterrådgiver, hvor hun bl.a. underviser på iværksætterkurser. Ikke overraskende er hun således også en af hovedkræfterne bag iværksættermentorordningen MoveMent og fundraising-programmet VentureRoom South.

Advokathuset Muurholm inviterer til reception fredag den 24. april.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...