Kig forbi og giv input til idræt- og fritidspolitikken

22. november 2018 Kultur

”Kig forbi” kalder Sønderborg Kommune tre møder, hvor borgere, foreninger og andre interesserede kan give deres besyv med i kommunens kommende idræts- og fritidspolitik.

Det kan de tre eftermiddage i næste uge, på mandag i Nord-Als Idrætscenter, tirsdag i Broagerhus  og onsdag i Humlehøj-Hallerne. Hver af eftermiddagene i tidsrummet 16 – 18 vil en af kommunens fritidskonsulenter sidde klar med småkager, kaffe på kanden samt papir og kuglepenne for at tage imod de input, der måtte komme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommende politik har det formål at fremme det gode liv i kommunen på området idræt og fritid. Der er derfor nu mulighed for, at man kan sætte sit præg på politikken ved at give sit besyv med.

Sønderborg Kommune har for tiden særskilte politikker for hver af områderne idræt, aftenskoler og folkeoplysning. Det er på tide at få alle disse politikker samlet i en fælles politik for området, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

“De input, vi får ind, skal bruges til at rammesætte den nye politik. Men samtidig skal de gode ideer også bruges til at planlægge den idræts- og fritidskonference, som vi planlægger i det nye år”, siger fritidskonsulent Lone Winther Romme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kræves ingen forudgående tilmelding.

Interesserede møder bare op i tidsrummet 16 til 18.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...