Kim Holm er klar med sin idé – et juleshow på slottet

6. juni 2017 Kultur

Der bliver budt på masser af jul, musik og gode historier når En god jul for Alle – i Sønderborg den 30. november og 1. og 2. december giver byens borgere en forsmag på julen med en stor musikalsk familieforestilling i Riddersalen på Sønderborg Slot.

Forestillingen sættes op i samarbejde mellem En god jul for Alle, Sønderborg Handel, tekstforfatter og idémand Kim Holm samt en lang række musikalske mennesker. Overskuddet vil gå til uddeling af julehjælp til familier og mennesker, der ikke selv har mulighed for at holde en god jul.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver en teaterforestilling fyldt med musik, komik og gode historier – og ikke mindst – man lærer noget og bliver bl.a. klogere på, hvorfor vi holder jul, slottets historie og hvorfor det er vigtigt at hjælpe andre.

Overskuddet fra forestillingerne kommer til at gå til En god jul for Alle – i Sønderborg, der uddeler julehjælp til familier og andre, der ikke selv har økonomisk mulighed for at få en god jul.

Ideen til forestillingen opstod i foråret og siden er der blevet arbejdet på højtryk for, at få sammensat et professionelt hold både på og bag scenen. Forestillingen er for alle – både børn, forældre og bedsteforældre – og alle andre, der vil have en superhyggelig og sjov oplevelse i de historiske rammer på Sønderborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manuskript og sange er skrevet af Kim Holm, Doris Sommerlund, Thomas Pakula og Michael Korup og det bliver både plads til sjov og alvor. Og selvfølgelig masser af ægte julestemning.

De medvirkende er Mona Britt Nykjær, Anna Jørgensen Kaack og Kim Brandt, der alle er professionelle sangere og skuespillere og er kendt fra landets scener. Derudover er der bl.a. to lokale børn med i forestillingen, men hvem det bliver, kan vi endnu ikke løfte sløret for, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forestillingen, der hedder ‘Hold da helt Jul…’, bliver instrueret af den erfarne revymand og instruktør Jan Schou, der lover masser af tempo og god underholdning på scenen.

De fire forestillinger er den 30. november og 1. og 2. december.

Billetsalget starter til september, men sæt kryds i kalenderen allerede nu og tag hele familien med til årets sjoveste juleforestilling på Sønderborg Slot.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...