Kim Larsen og flere andre klar til Nord-Als Festival

27. november 2015 Kultur

Festivalen ved Nordborg Slot kan med stolthed præsenterer Kim Larsen, Suspekt, Dodo & The Dodo’s, Kongsted og nordborg4The Powls, som de første navne til næste års festival, og åbner i samme ombæring op for billetsalget 30. november.

Når Nord-Als Musikfestival til sommer løber af stablen for efterhånden 36. gang, bliver det vanen tro med et vælg af de største og mest spændende, ældre som nyere kunstnere fra den danske musikscene. Nu er festivalen således klar til at præsentere de første navne til 2016-udgaven:

Artiklen fortsætter under annoncen

Folkekære Larsen

Nord-Als Musikfestival lægger ud med den folkekære sanger, sangskriver og gavflap Kim Larsen og hans faste

Foto: Ole Kæhler

Foto: Ole Kæhler

backingorkester Kjukken, som til sommer vil fremføre de bedste af Larsens værker gennem hans over 40 år lange karriere. Larsen kunne i oktober måned fejre 70 års fødselsdag med en ny opsamlingsudgivelse, men er på trods af det skarpe hjørne still going strong i 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste navn på plakaten, er den kontroversielle rapgruppe Suspekt, som med ofte vulgære og provokerende tekster gennem 15 år har fået Danmark til at overgive sig til deres grænsesøgende og prisvindende rapmusik. Til Danish Music Awards 2015 blev det således til 4 statuetter for albummet ”V”, og Albertslund-trioen er således brandvarme inden de i 2016 gæster Nord-Als.

Dodo & The Dodo’s

Tredje navn er det populære ’80er poporkester Dodo & The Dodo’s, som med hits som ”Vågner I Natten”, ”Gi’ Mig Hvad Du Har” og ”Sømand Af Verden”, siden debuten fra 1986 har formået at sælge over 1,5 million plader, og den i dag stadig spiller mere end 50 shows om året til den store glæde for det danske musikpublikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den dobbelt-platinvindende, københavnske DJ og producer Kongsted melder ligeledes sin ankomst på Nord-Als nordborgMusikfestival i 2016. Kongsted, som blev kendt tilbage i 2013 for sit monsterhit ”Chuck Norris”, er netop nu et brandvarmt livenavn, og har gennem de sidste par år spillet over 600 jobs rundt på de hotteste natklubber verden over.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste men ikke mindst, skal publikum på Nord-Als Musikfestival gøre sig klar til en tornado af fest og farver, når ”drengene fra den hårde ende af cykelskuret”, The Powls gør deres entré. Det bundrutinerede festband har gennem deres 23 år lange karriere spillet over 1000 jobs til firmafester, byfester, festivaler, private arrangementer og ”andet basseralle”, og er således i topform inden sommerens festival.

Billetter fra mandag

Billetsalget til Nord-Als Musikfestival 2016 starter mandag på www.musikfestival.dk, og festivalen vil i den kommende tid præsentere flere spændende navne til sommerens festival.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...