Kim Nørballe: Prinsgemalens udstilling blev en stor succes

11. september 2015 Kultur

Det er en yderst tilfreds galleriejer Kim Nørballe, der i disse dage ser tilbage på en succes-sommer med mange besøgende til H.K.H. Prinsgemalens udstilling, Åbent Hjerte.11800016_1065321246851772_4775483661450372929_n

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen sluttede i søndags, og alle skulpturer, figurer og malerier er nu sendt retur til deres normale ståsteder.

“Det har været en stor succes med rigtigt mange besøgende. De er kommet fra hele Danmark og Nordtyskland”, siger udstillingens ophavsmand og galleriejer Kim Nørballe fra Skulpturpark Augustiana.

“Mange besøgende kom hertil på grund af udstillingen og blev så hængende i området noget tid. Det har butikkerne her i byen i den grad kunnet mærke. Udstillingen har virkeligt sat Augustenborg på Danmarkskortet”, siger Kim Nørballe i en pressemeddelelse fra Center for Kultur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overrasket over Prinsgemalen

Kim Nørballe sammenfatter stemningen blandt udstillingens besøgende:

“Det har været kendetegnende for de besøgende, at de er blevet vildt overraskede over Prinsgemalens kunstneriske formåen. De er blevet imponerede over kvaliteten i og omfanget af hans kunst. Og det er ikke noget, de har hvisket til hinanden – det er blevet sagt høj”t.

Yderligere er samtlige af de 99 små, særligt producerede og nummererede bronze-næsehorn til 6.900 kroner stykket, hvor overskuddet går til WWF Verdensnaturfonden, blevet revet væk. Kim Nørballe forklarer, at folk er skrevet op på en venteliste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bedre skiltning mangler

Kim Nørballe forklarer, at Augustenborgs førstegangsbesøgende efterlyser bedre skiltning på vejene til både Augustenborg og Augustiana.Augustenborg skilt 2

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har samstemmende lydt, at skiltningen er alt for dårlig for folk, der ikke kender området. Mange besøgende har nævnt, hvordan man eksempelvis først i allersidste øjeblik ved, hvornår man skal dreje fra til Augustenborg. Ligeledes har flere i byen været henne hos mig for at sige, at nu skal der altså til at være bedre skiltning, for de er trætte af at agere vejvisere”, siger Kim Nørballe.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget sendte forvaltningens sparekatalog videre til Byrådet

17. august 2022 Politik

På onsdagens møde i Økonomiudvalget godkendte politikerne det katalog over sparemuligheder, som forvaltningerne har sat sammen og nu bliver det sendt videre til Byrådet, som skal beslutte, hvor det præcis er, der skal skæres ned. “Nu er det så op til de forskellige partier at finde frem til de konkrete besparelser, som er nødvendige for […]

Læs mere...