Kina kan bliver vores største samhandelspartner

4. februar 2015 Erhverv

Det er vigtigt, at børn allerede i skolen lærer om kinesisk sprog og kultur. Det mener man i Sønderborg Kommune, som samarbejder tæt med den kinesiske by Haiyan.{642FC15A-D0C7-4157-83CA-34AAD42DFEFA}kina_dansere

“Kina er en af de vigtigste spillere internationalt, og det er en spiller, som er vanskeligere at forstå end mange andre på det internationale marked. Derfor tror jeg, det er vigtigt, at skoleelever tidligt får en fornemmelse af landet”, siger Poul Valdemar Nielsen, der er projektleder og tovholder på Sønderborg Kommunes samarbejde med Kina.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har i forbindelse med kommunens ambitiøse mål om at blive co2 neutral inden 2029 sikret et samarbejde med den kinesiske by Haiyan. Her vil danskerne lære fra sig, når det gælder energi- og miljørigtig bæredygtighed, oplyser dr.syd.

“Danmark har især styrker inden for den bæredygtige agenda. Vi er meget energieffektive, når det gælder byggeri og byudvikling. Så vi har store muligheder for at eksportere til og samarbejde med Kina. Men det kræver, at man ved noget om landet”, siger Poul Valdemar Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Dansk Industri kan Kina på sigt blive Danmarks største samhandelspartner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...