Kinesisk kunstfernisering på Augustiana

25. januar 2016 Kultur

_H0A4623Mandag eftermiddag var der fint besøg på Augstiana. Anledningen var fernisering af den kinesiske kunst udstilling, China Garden, hvor forskellige kinesiske kunstnere viser deres værker frem. I dagens anledning havde den kinesiske ambassadør i Danmark, Mr. Liu Biwei, fundet vej gennem tågen, fra København til Augustiana.

Sønderborgs boremester holdt en kort tale, hvor han bla. kom ind på nogle af de ting Sønderborg er kendt for rundt om i verden. Han nævnte blandt mere andet Gråstenæblet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bormesteren også ind på at han er overbevist om, at Steve Jobs, den afdøde stifter af Apple, var inspireret af det verdensberømte Gråstenæble, da han startede sin virksomhed.

Den kinesiske ambassadør, Mr. Liu Biwei kom i sin tale ind på de tætte relationer sønderborgvirksomheder virksomheder har til Kina og flere fange roste han de tætte bånd mellem Sønderborg og det store rige.

Udstillingen China Garden, kan ses på Augstiana frem til 12 Marts.

Se billeder fra åbningen af udstillingen:

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...