Kinesisk Nytårsshow

17. januar 2020 Kultur

Fredag aften var der kinesisk nytårsshow i Alsion og det var borgmester Erik Lauritzen, der bød velkommen i den næsten fyldte sal.

“Det er dejligt, at I har taget traditionen med det kinesiske nytår til Jer og jeg lige fortælle, at på fredag, så kan I se livestreaming fra nytårsfyrværkeriet i Kina og derefter er der fyrværkeri over Alssund”, sagde borgmesteren.

Sønderborg har fejret kinesisk nytår siden 2012.

“Og denne gang kommer den kinesiske ambassade med endnu et flot nytårsshow”, sagde Erik Lauritzen. Og det blev en aften med akrobatik, dans og musik – hvor især et balancenummer skilte sig ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere år har det været gratis at opleve det kinesiske nytårsshow, men mange bestilte billet – uden at komme.

“Så fra i år koster det 25 kroner at komme ind og der blev udsolgt på knap to dage – og det glæder mig, der er så mange, der har taget børn med”, sagde Stina Dudda fra Sønderborg Event.

Der var ledige pladser på en enkelt række – og de var til inviterede gæster, som alligevel ikke dukkede op.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Skolebestyrelse: Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...