Kirsten Hansens Kunstpunkt-udstilling åbner lørdag

1. august 2016 Kultur

På lørdag kl. 14 er der igen fernisering på Kunstpunkt og denne gang er det tidligere borgmester A. P. Hansen, der holder en kort tale i anledning af en udstilling med Kirsten Hansen.

Kirsten Hansen er i år fyldt 80 år og i den anledning udstiller hun i Augustenborg et bredt udsnit af sine mange års arbejder. Ud over sine store olie- og akrylmalerier, viser hun værker i mindre formater, samt akvarel og pastelkridt arbejder.

Kirsten Hansen har været udøvende kunstner i størstedelen af sit lange liv.  Hun har haft sin barndom ved vandet, hvilket har præget hendes tanker og sind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hendes billeder er en del af hendes liv, farver, vind og vejr er hendes univers.

Kirsten kommer fra en familie hvor kunsten var en naturlig del af hverdagen.

Hun startede som elev hos H.W. Lauesen i 1958 og har også fået undervisning af bl.a. A.G. Nissen, Willy Birckner, Martin Quist, Inger Nordgren, Jes Mogensen og Rick Towle samt deltaget i adskillige kurser og workshops.

Kirsten Hansens foretrukne materialer er olie- og akrylfarver, men arbejder også med pastelkridt, akvarel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inspirationen til sine motiver – både de naturalistiske og de mere abstrakte – finder Kirsten Hansen i naturen, hvad enten det er ved kysten, på Broagerland, Vesterhavet eller Færøernes barske skønhed.

Naturen finder her vej til lærredet!

Kirsten Hansen har inviteret keramiker Birgit Marie Kjær med som gæstekunstner.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...