Klar med fælles fortælling om det skønne ved Sønderborg-området

26. september 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

For at styrke kommunens image og skabe bedre forudsætninger for tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft har det lokale erhvervsliv ved flere lejligheder efterlyst en fælles identitet og en stærk profil for Sønderborg-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor besluttede Sønderborg Kommune og repræsentanter fra det lokale erhvervsliv, i forbindelse med Erhvervstræf i marts, at sætte gang i en proces for at lave en fælles grundfortælling for Sønderborg.img_7201

Der har været to workshops, hvor i alt cirka 50 aktører fra virksomheder, uddannelsesinstitutioner med flere, har været med til at identificere Sønderborgs styrkepositioner og sætte ord på, hvad det er, der gør området unikt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har også været en referencegruppe, der løbende har fungeret som sparringspartner.

Det er processen, der danner grundlag for positioneringsplanen ”Sønderborg – udsigt i verdensklasse”, der rummer en grundfortælling, positioneringsplatform samt de identificerede styrkepositioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover er der laves en række konkrete anbefalinger til større handlinger, tiltag og værktøjer, der skal understøtte positioneringsplanen.

Det er hensigten, at selve grundfortællingen skal kunne bruges bredt af aktører i hele kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det gælder erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne samt i kommunens egen kommunikation og markedsføring – for eksempel i forbindelse med annoncering, rekruttering og bosætning.

Det videre arbejde med de konkrete anbefalinger til handlinger og tiltag kan Økonomiudvalget på deres udvalgsmøde onsdag forankre i Erhvervsudvalget.

Når planen skal over i Erhvervsudvalget så er forklaringen, at arbejdet med positioneringsplanen er sat i gang på foranledning af det lokale erhvervsliv.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...