Klar med udkast til masterplan for handel og turisme

13. januar 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Bindslev A/S har på baggrund af den proces, der blev godkendt i erhvervsudvalget på mødet den 10. september 2014 comwelludarbejdet et udkast til masterplanen for handel og turisme.

Udkastet bliver forelagt til drøftelse i erhvervsudvalget på onsdag.

Ole W. Stenshøj får indsigt i Masterplanen for  handel og turisme onsdag - og skal så takke ja eller nej til den.

Ole W. Stenshøj får indsigt i udkast til Masterplanen for handel og turisme onsdag – og skal så takke ja eller nej til den.

Artiklen fortsætter under annoncen

To mand fra Bindslev A/S fremlægger punktet under deltagelse af formanden for Sønderborg Vækstråd Henrik Enderlein og direktør for Sønderborg Vækstråd Ole Daugbjerg.

Erhvervsudvalget kan vende tommelen op eller ned til udkastet.

Byrådet godkendte i juni at afsætte 300.000 kr. til at få lavet en masterplan for handel og turisme og godkendes den af Erhvervsudvalget, skal den indgå som arbejdsgrundlag for Sønderborg Vækstråd under indsatsområdet ”Bright City Business”.

Erhvervsudvalget godkendte processen omkring udarbejdelsen på mødet den 10. september 2014 og valgte Bindslev A/S som aktør i samarbejde med Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter blandt andet et offentligt kick off møde og et strategiseminar for udvalgte interessenter, så er der nu udarbejdet et udkast til masterplanen, som forelægges erhvervsudvalget til drøftelse.