Klimakonference i Alsion: Kom og sæt dit fingeraftryk på COP21

25. august 2015 Erhverv

Bliv klog på klimaudfordringen og dens løsninger når Sønderborg er vært vedklimakonferencen den 6. og 7. oktober, På konferencen kan du blandt andre møde Connie Hedegaard – og selv sætte et fingeraftryk på COP21.

Tidligere har Connie Hedegaard holdt Grundlovsdag i Sønderborg. Nu kommer hun  for at tale klimaudfordringer.

Tidligere har Connie Hedegaard holdt Grundlovsdag i Sønderborg. Nu kommer hun for at tale klimaudfordringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

100% Climate Neutrality klimakonferencen belyser klimaudfordringen fra et både videnskabeligt- og forretningsmæssigt synspunkt. Konferencen giver teknologiske bud på energieffektive løsninger og hvorledes byerne får disse løsninger i spil gennem fokuseret policy udvikling og participation. Med konferencen får du mulighed for at sætte dit egen grønne fingeraftryk på COP21, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Mød førende forskere og hør deres bud på både udfordringer og løsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bag konferencen står SDU, Uni Flensborg, ProjectZero, Klimapakt Flensburg og Clean, som alle har stærke interesser og erklærede commitments til løsninger på klimaudfordringerne.

Læs mere om programmet på hjemmesiden www.climateneutral.eu

eller klik og se programmet: HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...