Klinik Gio klar med massage til store og små

20. marts 2015 Erhverv

Siden november har Gitte Olsen haft sin lille forretning, Klinik Gio, i Kirkegade i Nordborg, hvor hun deler entré IMG_2899med andre iværksættere i nummer et.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kommer faktisk her fra Nordborg, men har været i København i mange år, hvor jeg blandt andet har arbejdet på TV2 Sport efter den genopstod i et samarbejde med ViaSat”, siger Gitte Olsen. Hele tiden savnede hun frisk luft og alt det grønne, så da lejligheden bød sig, satte hun kursen mod Als.

Klinik Gio

Fysiurgisk massage står der på listen over det, som Gitte Olsen byder på i sin klinik.

“Det er en dybdegående massage, der gavner dem med for eksempel sportsskader, diskusprolaps, tennisalbue og så videre”, siger Gitte Olsen til SønderborgNyt. Men det er også for dem, der bare vil føle velvære.

NADA virker, så du finder din indre ro.

NADA virker, så du finder din indre ro.

“Flere og flere har erkendt, det giver god mening at bruge penge på at have det godt, så velvære er også en virkning efter fysiurgisk massage”, siger Gitte Olsen.

Inden hun begynder at give massage, så bliver der snakket om, hvad det er, du gerne vil opnår med behandlingen.

“Jeg synes, det er rigtigt, at mine klienter ved, hvad de kan forvente”, siger hun.

Babyer er velkomne

21 dage gammel baby nyder Gitte Olsens massage.

21 dage gammel baby nyder Gitte Olsens massage.

Klinik Gio kan også give babyer massage, så der kommer møder med babyer, der har kolik. Og selvfølgelig også mødre, der gerne vil give deres lille nye en ekstra oplevelse af velvære.

Gitte Olsen kan mere end massage til store og små. Hun er også nåleartist og kan hjælpe sine klienter til at finde den indre ro gennem NADA.

“Det er akupunktur, hvor jeg sætter nåle i ørerne på klienten”, siger Gitte Olsen. NADA bruges efterhånden mange steder og det har en rigtig god virkning på en masse mennesker.

SkønhedIMG_2900

Sidst men ikke mindst, så kan Gitte Olsen klare neglene på kvinder, når de skal følge sig ekstra elegante.

“Jeg ordner altså ikke acrylnegle og sådan noget. Men kvinders rigtige negle, som bliver gjort elegante med Herome, som er et kvalitetsprodukt til en fornuftig pris.

Se mere HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk