Klub Als inviterede til live-musik

19. januar 2016 Kultur

_H0A4265På en iskold mørk tirsdag aften, kan det være svært at finde det store smil frem, men i salen på Alleen hygger en blandet flok sig. Det er nemlig klubaften i Klub Als, som det er hver tirsdag, medmindre det er ferietid. Denne gang har medlemmerne inviteret SoupSteak&ICE til at komme og spille. Noget klubbens medlemmer hygger sig gevaldigt med.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

_H0A4188“Klub Als er en klub for mennesker med nedsat fysisk/psykisk funktionsevne bosiddende i Sønderborg kommune hvor klubbens medlemmer kan mødes og hygge sig”, siger klubleder Johnni Bundgaard til SønderborgNYT og fortsætter:

“Vi holder klubaften hver tirsdag fra klokken 18.30- 21.00 og cirka en til to gange i måneden har vi et band der spiller livemusik”

Artiklen fortsætter under annoncen

Ude på dansegulvet kaster flere _H0A4215af klubbens medlemmer sig ud i avancerede danserytmer, mens andre sidder ved de opstillede borde og hyggesnakker.

Stemningen er afslappet.

Fra tid til anden dukker flere af klubbens medlemmer op ved forsangeren i SoupSteak&ICE og spørger efter et bestemt musiknummer. Til tider lykkedes det dem at få deres ønsker opfyldt, men af gode grunde er det ikke alle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det ser nu ikke ud til at bekymre nogen. Der danses og hygges alligevel lystigt en helt almindelig tirsdag aften.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...