Klub i Red Barnet fik set pigekorets jubilæumskoncert

Red Barnet var til koncert. Arkivfoto: Ole Kæhler
Red Barnet var til koncert. Arkivfoto: Ole Kæhler
5. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Der var 20 børn og voksne fra Red Barnets Familieoplevelsesklub, som i går, lørdag, fik en fantastisk oplevelse, hvor de så og hørte Sønderjyllands Pigekor og Drengekors 30 års jubilæumskoncert, skriver Red Barnet.

Forventningerne var store og alle børn sad begejstrede, men musestille og lyttede med til korets forskellige sange og stemmer. Efter koncerten samledes gruppen og begejstringen blev ikke mindre da børn og familier fik at vide, at der var buffet og is på Restaurant Peking.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagen sluttede med store smil fra både forældrene og børnene, der havde fået en dejlig og uforglemmelig musikalsk oplevelse.

Når Familieoplevelsesklubben laver arrangementer, altså oplevelser for børnefamilierne, så er det på dage, hvor børnene ikke skal i skole og det er typisk på lørdage. Der er en årlig lejrtur og til sommer går turen til Givskud, hvor familierne skal på vandrehjem og selvfølgelig skal de i Løveparken. I vinterferien kommer familerne med i teatret og i efterårsferien inviteres de med i biografen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubben køres af syv frivillige og der er plads til, at de kan tage ni familier mere med på holdet. Udsatte børnefamilier kan bare tage fat i deres sagsbehandler i kommunen, så bliver de sendt videre til oplevelsesklubben.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...