Knivstikkersagen: De anholdte er fængslet i tre døgn

1. maj 2021 112

Politiet fremstillede lørdag eftermiddag to mænd på 27 og 45 år fra Sønderborg-området i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

Ved grundlovsforhøret blev anholdelsen opretholdt i tre gange 24 timer. De sigtede nægter sig skyldige og den 45-årige kærede desuden rettens afgørelse til Landsretten, fortæller politiet kommunikationsafdeling til SønderborgNYT.

De fængslede er sigtet for forsøg på manddrab på to mænd på henholdsvis 26 og 23 år. Syd- og Sønderjyllands politi oplyste lørdag morgen, at de har været tilstede ved havnen i nærheden af skøjtebanen i Sønderborg, hvor de efterforskede et knivstikkeri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet fik anmeldelsen klokken 01.44 og blot 36 minutter senere kunne politiet så anholde de to mænd, som nu altså sigtes for drabsforsøg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...