Knivstikkersagen: De anholdte er fængslet i tre døgn

1. maj 2021 112

Politiet fremstillede lørdag eftermiddag to mænd på 27 og 45 år fra Sønderborg-området i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

Ved grundlovsforhøret blev anholdelsen opretholdt i tre gange 24 timer. De sigtede nægter sig skyldige og den 45-årige kærede desuden rettens afgørelse til Landsretten, fortæller politiet kommunikationsafdeling til SønderborgNYT.

De fængslede er sigtet for forsøg på manddrab på to mænd på henholdsvis 26 og 23 år. Syd- og Sønderjyllands politi oplyste lørdag morgen, at de har været tilstede ved havnen i nærheden af skøjtebanen i Sønderborg, hvor de efterforskede et knivstikkeri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet fik anmeldelsen klokken 01.44 og blot 36 minutter senere kunne politiet så anholde de to mænd, som nu altså sigtes for drabsforsøg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...