Knivstikkersagen: De anholdte er fængslet i tre døgn

1. maj 2021 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Politiet fremstillede lørdag eftermiddag to mænd på 27 og 45 år fra Sønderborg-området i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

Ved grundlovsforhøret blev anholdelsen opretholdt i tre gange 24 timer. De sigtede nægter sig skyldige og den 45-årige kærede desuden rettens afgørelse til Landsretten, fortæller politiet kommunikationsafdeling til SønderborgNYT.

De fængslede er sigtet for forsøg på manddrab på to mænd på henholdsvis 26 og 23 år. Syd- og Sønderjyllands politi oplyste lørdag morgen, at de har været tilstede ved havnen i nærheden af skøjtebanen i Sønderborg, hvor de efterforskede et knivstikkeri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet fik anmeldelsen klokken 01.44 og blot 36 minutter senere kunne politiet så anholde de to mænd, som nu altså sigtes for drabsforsøg.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...