Kø for at få fat i de sidste billetter til Løwda´s Spisen.

23. juni 2015 Kultur

Broager Ringriderforening har igennem de sidste 4-5 år opbygget et fest koncept med billig mad og Tip Top underholdning til billige penge. Men i år overgår det min vildeste fantasi siger festens ansvarlige Ken Paulsen og tilføjer at vi havde udsolgt på bare 4 uger og nå vi så sætte de allersidste billetter til salg en regnvåd mandag kl. 10 stod folk i kø og den første kom allerede kl. 8.15 det er vildt.

Sussi og Leo indtager Broager.

Sussi og Leo indtager Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Desværre måtte 8-10 personer gå forgæves, vi har simpelthen ikke en eneste plads ledig til spisningen, vi har virkelig forsøgt at klemme flere ind med nu er det slut til selve spisningen”. siger Ken Paulsen i en pressemeddelelse.

Musikken i år leveres af Sussi & Leo samt Tip Top Partyband. Vi kan mærke at Sussi & Leo trække mange mennesker til teltet og derfor har vi også som noget nyt sat billetter til salg i forsalg, hvor man frem til d. 30 juni kan købe en billet incl. en fadøl for kun 50 kr.  og de kan også købes i Broager Sparekasse i Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Entrébilletterne give adgang til teltet fra kl 20.45 og de første 70 stk. er allerede solgt og vi sætter kun 200 stk. til salg”. siger Ken Paulsen.images

Ken Paulsen glæder sig til en kæmpe fest, hvor Sussi og Leo går på scenen omkring kl 21.15 og igen lidt senere på aftenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg håber alle festglade mennesker som er i teltet den aften, vil være med til at løfte festen helt op på bænkene og vise at vi kan feste til Broager Ringridning”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...