Køb billet nu og oplev Simon Talbot i februar

4. september 2015 Kultur

“Er du blevet fin på den”?

Sådan spurgte Simon Talbots storebror, da han under et familiebesøg i tog junior i at læse i en bog. Og dét fik straks Talbot – der ellers så sig selv som ærkejysk – til at tænke dybere.

”Jeg udtaler stadig smørrebrød på grinagtigt jysk, men samtidig går jeg ofte på café med mine venner og taler om følelser”, siger Simon selv, og derfor ser han i 2016 indad i sit nye one-man-show.GetAttachment

Artiklen fortsætter under annoncen

”Mr. Copenhagen” hedder det, og det handler om at være en del af mediebranchen, når man ikke selv føler, at man er det. Det handler om kontrasten mellem at besøge sin irske fars vanvittige og fællessyngende familie for at tylle øl til en måned senere at overrække priser under Elle Style Awards – i selskab med Christopher.

Får man manerer af at være vokset op i en lille jysk flække, hvor alle kender alle? Hvordan er det med jydernes fordomme om københavnere? Og vice versa? Er man en rigtig mand, selvom man har blomster på altanen og ikke spytter på gulvet, når man bliver tilbudt mælk i kaffen? Det vil Simon Talbot give svar på i sit show, der vanen tro vil være præget af hans velkendte og meget fysiske fortællestil, skriver Center for Kultur i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Talbot har senest været vært på Zulu Awards 2014, hvor han sammen med Clemens og Rasmus Nøhr stod bag den

Skal du være sikker på en plads, så køb din billet nu.

Skal du være sikker på en plads, så køb din billet nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

slibrige video ”Stjerner & Hvidt Lys”, der har rundet 2,5 millioner visninger på YouTube. Og til januar er han aktuel med ”Simon Talbots Sketch Show” på TV2 Zulu, med sketches om alt fra zombier, Jehovas Vidner og Pokémons.

”Mr. Copenhagen” følger op på Talbots to første succesfulde one man-shows, ”DAMP” (2011) og ”Talle alene i verden” (2013), der spillede for udsolgte sale landet over, så der er god grund til at se frem til komikerens tredje Danmarksturné, der har premiere den 14. januar 2016 på Bremen Teater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køb billet

SIMON TALBOT – MR. COPENHAGEN
SØNDERBORG TEATER LØRDAG 13. FEBRUAR 2016
BILLETSALGET ER STARTET
BILLETPRIS: 230,- + gebyr
BILLETSALG & INFO: www.simontalbot.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...