Køb billet og overgi’ jer til de unges musical

17. januar 2016 Kultur

Der blev sunget, danset og svedt i Sønderborghus både lørdag og søndag, hvor en stor flok unge mennesker IMG_6908kæmpede med at få muscialen Overgi’r mig Langsomt til… til at rulle præcis, som den skal.

To af bagmændene er Marianne Müller Nielsen fra Als Performance Akademi og instruktør Astrid Højgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Musicalen handler om de unges hverdag og de har selv været med til at lave det fra bunden. Selvfølgelig er omdrejningspunktet de sociale medier, som de fleste mestrer til fulde, mens det kniber alvorligt med at være tilstede i det virkelige liv”, siger Marianne Müller Nielsen til SønderborgNYT.

Det er – selvfølgelig – blændende gode musikere fra Sønderborg Musikskole, der sørger for musikken og de solister, der skal synge, de gør det utroligt flot og overbevisende. Selv under prøverne mærker man, at de unge har noget på hjerte og det gør hele musicalen rystende troværdig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Instruktør Astrid Højgaard er i gang med både at rose og rette.

Instruktør Astrid Højgaard er i gang med både at rose og rette.

“Vi har musikere fra musikskolen, skuespillere fra Als Performance Akademi og så er der firs piger fra Sønderjyske Pigekor plus henholdsvis 120 og 130 elever fra Dybbølskolen med”, siger Marianne Müller og får tilføjet:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er premiere på onsdag klokken 19 og man køber billet via hjemmesiden sonderborghus.dk

billede

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...