Køb billet så du kan opleve Anne Linnet

23. august 2018 Uncategorized

2018 er et begivenhedsrigt år for Anne Linnet. Først på året blev hun tildelt den prestige fyldte pris ”Steppeulven” med følgende ord:

“Hun holder standarden og fanen højt, er stadig pladeaktiv og fylder koncertsale og kirkerum med sine uopslidelige sange. Hun er en inspiration, en ledestjerne og så absolut den værdigst tænkelige modtager af dette års Pionerpris.”

Lørdag den 27. oktober er Anne Linnet i Alsion og du kan opleve koncerten med hende fra kl. 20.

Anne Linnet skriver lige nu på nyt soloalbum og er på den private front for nylig blevet forlovet med kæresten Kathrine Kjær. Man skulle tro, at det var nok nyt for kvinden, der har bedrevet alverden, og som rundede 65 år 30. juli i år, men Anne Linnet har jo altid været kendt for sin eviggyldige udvikling og disse mange tiltag i 2018 kan blot slå fast, at det har hun bestemt i sinde at blive ved med, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stadig i top 5 efter 30 år

Anne Linnet udgav i 1988 – for hele 30 år siden – siden det legendariske album “Jeg Er Jo Lige Her“. Et værk spækket med hits der sidenhen blev klassikere. Sangen “Forårsdag” er en af dem.

“Jeg Er Jo Lige Her “ ligger stadig i top 5 af de bedst sælgende albums i Danmark.

Mange danskere er igennem årene blevet berørt af disse sange, og albummet har rejst gennem generationer og bibeholdt sin konstante aktualitet.

For mange bliver disse koncerter en nostalgisk rejse og for andre et første møde med de rørende sange. Det er et bevidst valg fra Anne Linnets side, at hun vil besøge både storbyer samt mindre afkroge af landet. Herunder altså Koncertsalen Alsion i Sønderborg 27. oktober 2018 klokken 20.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne er sat til salg HER på billetlugen.dk 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...