Køb partoutkort og oplev Sørensen og Madsen

19. december 2014 Kultur
Johnny_Madsen_230

Johnny Madsen vil bruge en sommeraften i Sønderborg.

Med et partoutkort til Rock i Mølleparken får du adgang til 7 koncerter med i alt 14 bands.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og køber man inden jul koster det kun 799 kr., hvorefter det stiger til 899 kr. Der er allerede solgt 3300 partoutkort og du kan også nå at købe et inden jul. Og skulle du være forhindret i at komme til en af koncerterne, så kan du bare låne kortet ud til en ven eller veninde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså leveres der musik for pengene.

Koncerterne med Lis Sørensen og Johnny Madsen er med på partoutkortet til Rock i Mølleparken 2015. Det er vokset i omfang og kvalitet år for år og har vundet stor accept fra publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den store renovering og udvidelse, som friluftsscenen gennemgik sidste vinter, har yderligere forstærket den positive udvikling.

Lis Sørensen starter aftenen og med hendes melodiøse og harmoniske sange smitter af på koncerterne, som præges af en varm stemning og et gensidigt nærvær med en særlig nerve og intensitet, som går lige i hjertet på alle.

Hendes flirt med både country og sydamerikanske rytmer høres i et nummer som Tæt På Ækvator, mens samarbejdet med Sebastian kommer frem i numre som Verden Er I Farver, Vågen I Drømmeland, Indtil Dig Igen og Stille Før Storm.

Lis Sørensen kommer til Mølleparken.

Lis Sørensen kommer til Mølleparken.

Johnny Madsen er anderledes kontant.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vokset op mellem Vesterhavets klitter og med udsigt til brændingen ved 3. revle er han jordnær og direkte. Stilen er kontant og helt uden filter, når han ruller sig ud. Johnny og hans 3 medsammensvorne lokker publikum med på en rock’n’roll rejse gennem beske ballader, blå blues og bersærker boogie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man bliver aldrig træt af Madsen og Band fordi deres klassiske tilgang til rocken er tidløs, uforfalsket og ægte – spillet med hjerte, nerve og et stort og sejt overskud.

 


.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...