Københavnerne er inviteret til Alsrevyen

25. januar 2016 Kultur

Kommer københavnerne?

Det er titlen på årets Als Revy, der spilles i dagene fra den 10. til den 13. marts i Augustenborghallerne.

jpeg” alt=”NaturErhvervsstyrelsens direktør Jette Petersen skabte hul i sin kalender, da Als Revyens kommunikationsansvarlige Jens Michael Damm kom forbi med plakater og invitation til de medarbejdere, der snart får deres daglige gang på Augustenborg Slot. Foto: Majken Lenskjold” width=”300″ height=”198″ /> NaturErhvervsstyrelsens direktør Jette Petersen tager imod Als Revyens PR-ansvarlige Jens Michael Damm, der kom forbi med plakater og invitation til de medarbejdere, der snart kommer til Augustenborg Slot. Foto: Majken Lenskjold

Svaret er ja.

De kommer.

Alsrevyen har netop været forbi styrelsens domicil i København med en speciel invitation til alle de medarbejdere, hvis arbejdsplads flytter fra hovedstaden til Augustenborg.

Udover flyers, personlige invitationer til omdeling er opslagstavlerne i styrelsens kontorer nu prydet af plakaten for årets revy.

“Vi har forventninger om at flere ”københavnere” vil benytte sig af vores tilbud, og i den forbindelse er det vigtigt at understrege, at lokale, der ønsker at opleve årets revy, ikke skal udsætte købet af billetter. På nuværende tidspunkt har vi allerede solgt dobbelt så mange billetter som i fjor, og alle billetter til fredag er nærmest revet væk. Der er udsolgt. Det har vi aldrig prøvet før så lang tid før premieren. Og vi har desværre ikke mulighed for at gennemføre ekstra forestillinger”, siger formanden for Als Revyen Peter Buhl i en pressemeddelelse.

“Vi har fået en fantastisk modtagelse overalt i Sønderborg kommune. Jeg glæder mig til at se revyen, og håber, at rigtig mange medarbejdere vil benytte sig af revyens tilbud. Jeg ser frem til en virkelig sjov og munter aften”, siger NaturErhvervsstyrelsens direktør Jette Petersen.

Du kan bestille din billet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk