Kølig Skt. Hans-aften med risiko for regn

23. juni 2014 Uncategorized

Når heksen traditionen tro skal sendes til Bloksbjerg Skt. Hans aften, bliver det under kølige luftlag, oplyser Ritzau.

Bortset fra regnen, så er der udsigt til godt flyvevejr.

Bortset fra regnen, så er der udsigt til godt flyvevejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig kan det også blive svært at få fut i bålet flere steder i landet, da mindre regnbyger truer med at gøre indtog mandag eftermiddag og aften.

– Det bliver lidt en gyser, fordi det er vanskeligt at forudsige vejret for hele landet. Men fælles er, at det bliver en kølig aften, siger Frank Nielsen, vagthavende hos DMI.

Først på aftenen ligger temperaturen omkring 15 grader, men vil efterfølgende falde ned imod otte grader.

Prognoserne peger på, at der i løbet af dagen vil trække skyer ind over den sydvestlige del af Danmark. De kan give regn fra tidligt på aftenen og frem til et par timer før midnat.

Mens temperaturen mandag aften indbyder til en varm sweater, ser det til gengæld ud til, at vinden løjer af i løbet af dagen og skaber fine flyveforhold for alle de kvinder, der skal afsted på kost.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...