Kølig Skt. Hans-aften med risiko for regn

23. juni 2014 Uncategorized

Når heksen traditionen tro skal sendes til Bloksbjerg Skt. Hans aften, bliver det under kølige luftlag, oplyser Ritzau.

Bortset fra regnen, så er der udsigt til godt flyvevejr.

Bortset fra regnen, så er der udsigt til godt flyvevejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig kan det også blive svært at få fut i bålet flere steder i landet, da mindre regnbyger truer med at gøre indtog mandag eftermiddag og aften.

– Det bliver lidt en gyser, fordi det er vanskeligt at forudsige vejret for hele landet. Men fælles er, at det bliver en kølig aften, siger Frank Nielsen, vagthavende hos DMI.

Først på aftenen ligger temperaturen omkring 15 grader, men vil efterfølgende falde ned imod otte grader.

Prognoserne peger på, at der i løbet af dagen vil trække skyer ind over den sydvestlige del af Danmark. De kan give regn fra tidligt på aftenen og frem til et par timer før midnat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens temperaturen mandag aften indbyder til en varm sweater, ser det til gengæld ud til, at vinden løjer af i løbet af dagen og skaber fine flyveforhold for alle de kvinder, der skal afsted på kost.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...