Kølig Skt. Hans-aften med risiko for regn

23. juni 2014 Uncategorized

Når heksen traditionen tro skal sendes til Bloksbjerg Skt. Hans aften, bliver det under kølige luftlag, oplyser Ritzau.

Bortset fra regnen, så er der udsigt til godt flyvevejr.

Bortset fra regnen, så er der udsigt til godt flyvevejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig kan det også blive svært at få fut i bålet flere steder i landet, da mindre regnbyger truer med at gøre indtog mandag eftermiddag og aften.

– Det bliver lidt en gyser, fordi det er vanskeligt at forudsige vejret for hele landet. Men fælles er, at det bliver en kølig aften, siger Frank Nielsen, vagthavende hos DMI.

Først på aftenen ligger temperaturen omkring 15 grader, men vil efterfølgende falde ned imod otte grader.

Prognoserne peger på, at der i løbet af dagen vil trække skyer ind over den sydvestlige del af Danmark. De kan give regn fra tidligt på aftenen og frem til et par timer før midnat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens temperaturen mandag aften indbyder til en varm sweater, ser det til gengæld ud til, at vinden løjer af i løbet af dagen og skaber fine flyveforhold for alle de kvinder, der skal afsted på kost.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Chris Preuss vil i folketinget for Venstre

6. oktober 2022 FV22

Med onsdagens valgudskrivelse satte Venstres folketingskandidat Chris Preuss kursen mod gågaderne i Sønderborg, for at møde de lokale Sønderborg-vælgere og det har Chris Preuss set frem til. ”Det er fedt endelig at være i gang og vi har sovet med støvlerne på”, siger Venstres nye folketingskandidat Chris Preuss, i et tv-interview med SønderborgNYT TV. Chris […]

Læs mere...