Kølig start på julemåneden

1. december 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Det begynder med at være koldt, men i løbet af ugen kommer den første vintermåned vejrmæssigt mere til at minde om efterår.vinter

Sådan lyder skønnet fra meteorolog Mogens Rønnebæk fra DMI.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er ikke noget vintervejr i sigte, selvom det bliver lidt halvkoldt de første dage af ugen. Så går det hen og bliver mere mildt og ustadigt, og til slut på ugen bliver det mere efterår end vinter”, siger Mogens Rønnebæk.

Dermed begynder december nogenlunde på samme måde som november, som har været den næstvarmeste, der nogensinde er målt hos DMI.

Der kan dog være god grund til at stå fem minutter tidligere op og ordne bilruden, for mandag til torsdag vil nattefrosten formentlig nå helt ned til minus fem grader.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandag vil dagtemperaturen ligge mellem to og fem plusgrader, men det føles væsentligt koldere, hvis man stiller sig ud i den kølige vind.

“Det føles som 10 graders frost, når det er værst”, sigvinterer Mogens Rønnebæk.

De kommende dage vil vinden dog aftage, så kulden ikke i samme grad kan mærkes gennem vinterfrakken, selvom temperaturen i dagtimerne vil snige sig ned omkring frysepunktet, hvor det bliver koldest, og fire til fem plusgrader, hvor det bliver varmest.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...