Kør på to hjul til Kongelig Sommerballet

8. juni 2015 Kultur

Når Den Kongelige Sommerballet lørdag viser uddrag af sin kommende sæson i Sønderborg Slotspark, så er det en god ide at lade bilen stå hjemme og i stedet bruge gåben eller cykel. Der er nemlig kun få parkeringspladser ved balletslottet, da træskulpturugen Woodsculpture lægger beslag på hele parkeringspladsen på Slotskajen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Erfaringen viser, at Den Kongelige Sommerballet trækker rigtigt mange mennesker til. Og det er kun dejligt. Men det betyder også, at der er særligt stort pres på områdets få p-pladser”, siger Tanja Zeba, kulturkonsulent i Center for Kultur.

Hun opfordrer derfor folk til, at de i videst muligt omfang kommer til fods eller cykel. Kommer man længere fra, opfordrer hun folk til at benytte parkeringsmulighederne ved Ringriderpladsen, Misses Plads (ved Rådhuset) og skøjtebanens areal ved Nørrebro.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den Kongelige Sommerballet starter klokken 19, og der er gratis entré. Arrangørerne opfordrer folk til at huske tæpper og madkurv, så de kan sidde under åben himmel og nyde aftenen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...