Kørte 107 kilometer i timen på Søndre Landevej

20. november 2019 112

Der er en bilist, som i den nærmeste fremtid får et brev fra Politiet, hvori der står, at skal komme og aflevere sit kørekort. Desuden får bilisten en bøde på 6500 kroner.

Bilisten kørte 107 kilometer i timen på en strækning på Søndre Landevej, hvor fartgrænsen er 50 kilometer i timen, skriver Politiet på Twitter.

Onsdag blev det i alt til 58 fartsager, da Politiet onsdag eftermiddag holdt ved Søndre Landevej i Sønderborg – blandt de 58 er bilisten, der får en ubetinget frakendelse af retten til at køre bil samt syv andre, der har kvalificeret sig til et klip.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Danmark er det dyrt at køre hurtigere end det tilladte. Mange får jævnligt en fartbøde for overtrædelse af hastighedsgrænsen. Den mindste takst for at overskride den tilladte hastighed er 1.000 kr. Fartbøders endelige bødetakst afhænger af, hvor meget du har overskredet den tilladte fartgrænse.

Hvis fartoverskridelsen er ekstra høj bliver der tillagt et særligt tillæg til fartbøden.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...