Kørte uden kørekort – og fik ransaget sit hjem

17. november 2016 112

Når man har hang til euforiserende stoffer, så gælder det om at flyve under politiets radar – og den lektie har en mand midt i tyverne måske lært natten til til torsdag, hvor han mødte politiet i Alsgade i Sønderborg.

“Manden kom kørende i bil, men han er frakendt kørekortet. Oven i det var han påvirket af amfetamin, så han blev anholdt”, siger Svend Erik Lassen fra Lokalpolitiet i Sønderborg.

Betjentene kiggede mandens bil igennem og fandt både en del amfetamin og piller.

“Det gjorde, at politiet også ransagede den anholdtes hjem og her var der to peberspray og en totenschläger”, siger Svend Erik Lassen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det giver et synderegister, hvor der står kørsel uden kørekort. Kørsel i påvirket tilstand. Besiddelse af amfetamin og piller samt overtrædelser af våbenloven.

“Vi har også beslaglagt hans bil”, siger Svend Erik Lassen.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...