Kørte uden kørekort – og fik ransaget sit hjem

17. november 2016 112

Når man har hang til euforiserende stoffer, så gælder det om at flyve under politiets radar – og den lektie har en mand midt i tyverne måske lært natten til til torsdag, hvor han mødte politiet i Alsgade i Sønderborg.

“Manden kom kørende i bil, men han er frakendt kørekortet. Oven i det var han påvirket af amfetamin, så han blev anholdt”, siger Svend Erik Lassen fra Lokalpolitiet i Sønderborg.

Betjentene kiggede mandens bil igennem og fandt både en del amfetamin og piller.

“Det gjorde, at politiet også ransagede den anholdtes hjem og her var der to peberspray og en totenschläger”, siger Svend Erik Lassen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det giver et synderegister, hvor der står kørsel uden kørekort. Kørsel i påvirket tilstand. Besiddelse af amfetamin og piller samt overtrædelser af våbenloven.

“Vi har også beslaglagt hans bil”, siger Svend Erik Lassen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...