Kom med på Nordborg Slot og hør om sønderjysk humor

9. november 2019 Kultur

De fleste sønderjyder har måske allerede hørt om – eller måske endda læst – bogen ”Sønderjysk humor – osse for danskere”. I bogen inviterer redaktør Sven-Erik Ravn en række sønderjyder til at fortælle om deres opfattelse af den sønderjyske humor eller oplevelser, som de mener, er særlige for vores del af Danmark.

Det er foreningen Olferts Venner, der står bag arrangementet på Nordborg Slots Efterskole, og formand, Hans Skov Pedersen, håber, at mange vil komme og grine med:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg tror, at Sven-Erik Ravns humoristiske foredrag vil bringe et smil frem på de flestes læber, så jeg håber, at rigtig mange sønderjyder vil gribe muligheden for at få en sjov oplevelse sammen med os”, siger han i en pressemeddelelse.

Arrangementet finder sted på Nordborg Slots efterskole den 4. december fra kl. 19:30 – 21:00.

Billetterne koster kr. 60,00 og kan købes her – og som Hans Skov Pedersen bemærker, varer selve foredraget kun en times tid:

“Og det kan de fleste formentlig klemme ind i en travl hverdag – særligt når der er lattergaranti”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetten finder du HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...