Kom med ud i naturen

16. marts 2015 Samfund

Sønderborg Kommune har sammen med Danmarks Naturfredningsforening, Flensborg Fjord Kajakudlejning, Visit Sønderborg, Blå Flag og Naturskolerne i Sønderborg Kommune lavet en flot samling af naturarrangementer for kommunens borgere, turister og øvrige besøgende. Det er arrangementer og ture, hvor man sammen med en naturvejleder eller naturformidler kan komme med ud og opleve naturen.

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets naturkalender indeholder en lang række forskellige arrangementer, som foregår over hele kommunen fordelt over hele året. Der er arrangementer for børnefamilierne, den naturinteresserede og dem, der bare gerne vil have en hyggelig tur i naturen.

Ebbe Enøe fra Land og Natur i Sønderborg Kommune opfordrer borgerne til at bruge kalenderen.

“Der er ture for stort set alle. Sønderborg Kommune er en fantastisk naturkommune. Her er alt lige fra dybe skove til åbne vider, fra kyst til sø og fra den smukkeste eng til den tørre hede. Kalenderen hjælper os med at få øje på det og tager os med ud i den”, siger Ebbe Enøe i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er tredje år naturkalenderen bliver lavet. Den er et resultat af et tæt samarbejde mellem Sønderborg Kommune og foreningerne i kommunen. Kalenderen kan findes på kommunens hjemmeside, hos DN´s lokalafdeling i Sønderborg, på facebooksiden for Naturskolerne i Sønderborg Kommunes og på turistbureauet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...