Kom og byg en fuglekasse hos Naturskole Nordals

13. marts 2016 Nordborg

realPå Nordals Naturskole kan alle søndag den 20. marts mellem klokken 10 og 13 være med til at bygge fuglekasser og redekasser. Naturskolen har sørget for alle materialer og naturskolens personale vil give kyndig vejledning i, hvordan man skærer, hamrer og borer sig til en flot fuglekasse. De kan også give god vejledning i, hvor den færdige fuglekasse skal hænge, når man kommer hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er rigtig spændende, at følge fuglenes liv på helt tæt hold. Sætter man en god fuglekasse op i ens have eller i et nærtstående træ, er chancerne store for at fuglene flytter ind og får unger”, siger naturskoleleder Andreas Hermann i en pressemeddelelse.

Det koster 20 kr. at bygge en kasse og naturskolen sørger for, at der er bål, varm kaffe og chokolade at varme sig på, imens der bygges.

Arrangementet finder sted på Nordals Naturskole, Holmvej 33 i Nordborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Byrådskandidaterne skal fjerne deres valgplakater fra gågaden

25. oktober 2021 KV21

Lige nu er Teknik- og Miljøforvaltningen i gang med at ringe til de politikere, som har deres valgplakater hængende i gågaden. “Det er nemlig ikke tilladt og nu beder vi kandidaterne om at pille dem ned igen”, siger direktør Bjarke Eriksen fra Teknik- og Miljøforvaltningen til SønderborgNYT. Hvis det ikke virker med en opfordring til […]

Læs mere...