Kom og hør om HospiceSønderjylland til Kulturnatten

7. august 2018 Kultur

Også i år har Støtteforeningen for HospiceSønderjylland en stand ved Kulturnatten i Sønderborg den 24. august. Placeringen er som de tidligere år på havnefronten ved siden af skulpturen ”Myten” – Chr. II’s runde bord.

I år vil vi gerne teste gæsternes viden om HospiceSønderjylland og Støtteforeningen for HospiceSønderjylland, så vi har lavet syv spørgsmål, som skal besvares og afleveres på vores stand inden kl. 19.30.

Lokale virksomheder har skænket flotte gaver til fem af de personer, som har svaret korrekt på spørgsmålene. For eksempel to billetter inkl. buffet til Sønderborg Sommerrevy 2019, gavekurv med lækkerier fra Wohlenberg, gavekort og så videre, så der er noget at glæde sig til, skriver støtteforeningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formand for sundhedsudvalget, Helge Larsen, trækker de heldige vindere kl. 20.30.

Vinderne får omgående besked pr. telefon, og gevinsterne skal afhentes samme aften inden kl. 22.

Vi håber, denne indsats vil udbrede kendskabet til HospiceSønderjylland samt at flere bliver inspireret til medlemskab af Støtteforeningen for HospiceSønderjylland og på den måde støtte op om vores arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spørgsmålene kan klippes ud af den lokale ugeavis i den kommende uge.

Sønderjyllands eneste hospice

HospiceSønderjylland i Haderslev er det eneste hospice i Sønderjylland.

At dette hospice blev en realitet, skyldes bl.a. Støtteforeningen for HospiceSønderjyllands indsats. Støtteforeningen for HospiceSønderjylland blev stiftet i 1997 med det formål, at der skulle bygges et Hospice i Sønderjylland. Men først da regeringen i 2003 besluttede, at hvert amt skulle have et hospice, kom der skred i arbejdet, og i maj 2006 kunne HospiceSønderjylland indvies. 

Artiklen fortsætter under annoncen

Støtteforeningen støtter fortsat HospiceSønderjylland bl.a. i forbindelse med aktiviteter for patienter og pårørende, ligesom vi yder økonomisk støtte til frivilligt arbejde i tilknytning til HospiceSønderjylland. Foreningens formål er også at udbrede idegrundlaget bag HospiceSønderjylland – derfor er vi tilstede ved Kulturnatten i Sønderborg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...