Kom og hør om HospiceSønderjylland til Kulturnatten

07. August Kultur

Også i år har Støtteforeningen for HospiceSønderjylland en stand ved Kulturnatten i Sønderborg den 24. august. Placeringen er som de tidligere år på havnefronten ved siden af skulpturen ”Myten” – Chr. II’s runde bord.

I år vil vi gerne teste gæsternes viden om HospiceSønderjylland og Støtteforeningen for HospiceSønderjylland, så vi har lavet syv spørgsmål, som skal besvares og afleveres på vores stand inden kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

19.30.

Lokale virksomheder har skænket flotte gaver til fem af de personer, som har svaret korrekt på spørgsmålene. For eksempel to billetter inkl. buffet til Sønderborg Sommerrevy 2019, gavekurv med lækkerier fra Wohlenberg, gavekort og så videre, så der er noget at glæde sig til, skriver støtteforeningen i en pressemeddelelse.

Formand for sundhedsudvalget, Helge Larsen, trækker de heldige vindere kl. 20.30.

Vinderne får omgående besked pr. telefon, og gevinsterne skal afhentes samme aften inden kl. 22.

Vi håber, denne indsats vil udbrede kendskabet til HospiceSønderjylland samt at flere bliver inspireret til medlemskab af Støtteforeningen for HospiceSønderjylland og på den måde støtte op om vores arbejde.

Spørgsmålene kan klippes ud af den lokale ugeavis i den kommende uge.

Sønderjyllands eneste hospice

HospiceSønderjylland i Haderslev er det eneste hospice i Sønderjylland.

At dette hospice blev en realitet, skyldes bl.a. Støtteforeningen for HospiceSønderjyllands indsats. Støtteforeningen for HospiceSønderjylland blev stiftet i 1997 med det formål, at der skulle bygges et Hospice i Sønderjylland. Men først da regeringen i 2003 besluttede, at hvert amt skulle have et hospice, kom der skred i arbejdet, og i maj 2006 kunne HospiceSønderjylland indvies. 

Støtteforeningen støtter fortsat HospiceSønderjylland bl.a. i forbindelse med aktiviteter for patienter og pårørende, ligesom vi yder økonomisk støtte til frivilligt arbejde i tilknytning til HospiceSønderjylland. Foreningens formål er også at udbrede idegrundlaget bag HospiceSønderjylland – derfor er vi tilstede ved Kulturnatten i Sønderborg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...