Kom og oplev Et hundeliv i Rinkenæs

16. juni 2014 Kultur
På lørdag klokken 15:00 er der præmiere på teaterstykket “Et hundeliv ” i Gartnerslugten i Rinkenæs.

Ill. fra H. C. Andersen Museum.

Ill. fra H. C. Andersen Museum.

Artiklen fortsætter under annoncen

 
Rinkenæs Ungdoms- og Idrætsforenings Børneteater  opfører ”Et hundeliv” som genfortæller H.C Andersens Eventyr ”Fyrtøjet” i en opdateret moderne form der passer til vores moderne verden. Derfor er der i handlingen inddraget talentshowet ”sangfugl  søges” som prinsessen deltager i for at redde kongehusets skrantende økonomi.
Artiklen fortsætter under annoncen

På samme måde genkender man også hundenes trang til 15 minutters berømmelse.
Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden finder man blandt flere af figurerne tendensen til først og fremmest at tænke på sine egne behov, og et ønske om at blive set og hørt– og gerne at overdøve andre.
Artiklen fortsætter under annoncen

Stykket er skrevet i et moderne sprog som giver det hele et nutidigt præg. Med andre ord er der tale om et eventyr, der ikke er et eventyr.

Skulle man være forhindret på selve præmieredagen så er der også offentlig generalprøve fredag den 20. juni klokken 19:00 i Gartnerslugten i Rinkenæs.
Artiklen fortsætter under annoncen

Der er gratis entre til begge forstillinger.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...