Kom og oplev Et hundeliv i Rinkenæs

16. juni 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
På lørdag klokken 15:00 er der præmiere på teaterstykket “Et hundeliv ” i Gartnerslugten i Rinkenæs.

Ill. fra H. C. Andersen Museum.

Ill. fra H. C. Andersen Museum.

Artiklen fortsætter under annoncen

 
Rinkenæs Ungdoms- og Idrætsforenings Børneteater  opfører ”Et hundeliv” som genfortæller H.C Andersens Eventyr ”Fyrtøjet” i en opdateret moderne form der passer til vores moderne verden. Derfor er der i handlingen inddraget talentshowet ”sangfugl  søges” som prinsessen deltager i for at redde kongehusets skrantende økonomi.
Artiklen fortsætter under annoncen

På samme måde genkender man også hundenes trang til 15 minutters berømmelse.
Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden finder man blandt flere af figurerne tendensen til først og fremmest at tænke på sine egne behov, og et ønske om at blive set og hørt– og gerne at overdøve andre.
Artiklen fortsætter under annoncen

Stykket er skrevet i et moderne sprog som giver det hele et nutidigt præg. Med andre ord er der tale om et eventyr, der ikke er et eventyr.

Skulle man være forhindret på selve præmieredagen så er der også offentlig generalprøve fredag den 20. juni klokken 19:00 i Gartnerslugten i Rinkenæs.
Artiklen fortsætter under annoncen

Der er gratis entre til begge forstillinger.
25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...