Kom og se Team Nova Younsters første kamp og blive klogere på esport

28. september 2017 Kultur

Efter weekenden skal Team NOVA Youngsters snart i kamp for første gang og selvom de kun har spillet sammen i en lille uges tid er drengene topmotiverede.

Mandag kl. 19 møder Frøslevlejrens Efterskole CS:GO 3 det nye Team NOVAYoungsters BO3 og Youngsters spiller  på Business College Syd hos Sønderborg e-Sport.

Har man ikke mulighed for at komme og se kampen kan man se den live på :
https://www.twitch.tv/teamnovaesport

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil gerne invitere alle forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, moster, søskende og ikke at forglemme fansene med ud for at se kampen. Vi har arrangeret sammen med Sønderborg e-Sport at vi ser kampen i lokalet ved siden af på storskærm.

Til jer, der ikke kender spillet vil Kevin ”Turbotroels” Martin Petersen gennemgå forskellige baner samt forklare rollerne samt forklare hvor vigtig kommunikation og økonomien er i spillet, skriver Team Nova i en pressemeddelelse.

Hvem er Kevin ”Turbotroels” Martin Petersen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er 23 år og har spillet Counter Strike i mange år. Kevin Martin Petersen spiller også for Team NOVA men på seniorholdet. Under Cross Border Esport-eventen var han In Game Leader, holdets kaptajn.

Vi vil desuden komme ind på, hvor vigtige esports-foreningerne er og hvordan computerspil bliver til esport.

Arrangementet starter kl. 18.00

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...