Kom og vær med til den globale strikkedag

Arkivfoto: Ole Kæhler
Arkivfoto: Ole Kæhler
7. juni 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

I morgen, lørdag, er der World Wide Knit in Public Day, og da det samtidig er en uge før Sønderborg Strikkefestival, er dagen som skabt til opvarmning til festivalen. Den opvarmning kan alle strikkeglade være med til: Kom med dit strikketøj og vær med til at gøre byen festivalklar.

Strikkespottet oprettes i Frivillighedens Hus på Perlegade, skriver Garn uden Grænser.

Mellem klokken 10 og 15 inviteres du til at strikke løs sammen med andre. Man kan medbringe sit restegarn og strikke små flag eller swirls til at hænge op, eller man kan strikke videre på den bluse eller sweater, men nu er i gang med. Samtidig kan man få mere at vide om, hvad strikkefestivalen den 14.-16. juni alt byder på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle inviteres samtidig til at tage fat på udsmykningen af byen for at markere, at Sønderborg den efterfølgende weekend er vært for den anden strikkefestival i byens historie. Det er ligesom sidste år foreningen Garn uden Grænser, der står for arrangementet.

Begivenheden er åben for alle uanset alder, køn og færdighedsniveau. Det kræver ikke tilmelding, og det koster ikke noget at deltage i arrangementet.

Hvis man har strikket eller hæklet bypynt, men blot ikke kan deltage i WWKIP-arrangementet den 8. juni, kan man forud aflevere pynten til Tove Pelle, Ørstedsgade 72 i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

World Wide Knit in Public-day er en global, årlig begivenhed, der bringer strikkere fra hele verden sammen om deres passion for håndarbejdet. Formålet er at øge opmærksomheden på strikning som en kreativ kunstform og et berigende håndværk.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...